ERHVERVSRENGØRING I ODENSE

Få arbejdspladsen til at stråle

Mangler du et loyalt og pålideligt rengøringsteam til en fast rengøringsaftale, der sikrer dig velduftende badefaciliteter og rene kontorer? Vi forstår vigtigheden af et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø. Det skaber produktivitet og trivsel, hvilket et essentielt for enhver arbejdsplads – så rengøringen skal der ikke spares på.

Vi tilbyder hele pakken, og der er vitterligt ikke det, vi ikke kan klare, når vi tropper op med vores udstyr. Kunne du tænke dig, at vinduespudsning og -polering blev ordnet i samme omgang, tager vi gerne en snak om det.

På pletten, når du har brug for det

Dine rengøringsbehov adskiller sig garanteret fra en andens – og det har vi fuld forståelse for. Derfor er vi fleksible i vores arbejdstilgang og tilpasser os en løsning, der passer ind i din arbejdsgang. Vi får tit at vide, at folk slet ikke har bemærket os, udover at de kan se de rene flader, vi har sørget for. Det betyder, du får et rengøringsteam, der går op i ikke at forstyrre din arbejdsdag og lader jer klare det, I er gode til. Så tager vi os af det beskidte arbejde.

Erhvervsrengøring i Odense

Erhvervsrengøring

 • Kontorer
 • Industrikøkkener
 • Skurvogne
 • Mandskabsvogne
 • Badefaciliteter
 • Fliser og klinker
 • Lejligheder
 • Legelande
Erhvervsrengøring i Odense

Privatrengøring

 • Alle overflader
 • Køkkener
 • Komfur
 • Fuger
 • Toiletter
 • Lejligheder

Ekspert rengøring du kan stole på

Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

erhvervsrengøring

Få arbejdspladsen til at stråle.

Vi går grundigt til værks, når badeværelser, køkkener, kontorer, skurvogne og mandskabsvogne skal stå skarpt.

Privatrengøring

Pålideligt og mødestabilt rengøringsfirma.

Få skinnende gulve, få fjernet snavset på komfuret og renset fliserne på badeværelset.

Fliserens

Fliserne skinner som nye.

Vi tilbyder landsdækkende fliserens til private og erhverv. Dine fliser og klinker står som nye, når vi har været i gang

Vores proces

STEP 01

Kontakt og afklaring

Når du har ringet og fortalt os om din opgave, kommer vi ud til dig og besigtiger opgaven. Det sikrer dig et skræddersyet og fair tilbud, så du kun skal betale for det, du får rengjort.

STEP 02

Tilbud m. tidshorisont

Du får i tilbuddet en plan for, hvornår vi gør rent på din arbejdsplads eller i dit hjem. Som udgangspunkt arbejder vi 7-17, men har du andre behov, så fortæl os om det.

STEP 03

Rengøring uden bemærkninger

Du vil ikke bemærke, at vi er i gang – vi laver vores arbejde og forstyrrer ikke dit. Det eneste, du bemærker, er, hvor rent områderne er bagefter.

By Wahl

4 grunde til, du skal vælge By Wahl

Øje for detaljer

Vi er yderst detaljeorienterede, og vi efterlader aldrig en plet – alle bakterier er væk, når vi har været på besøg.

Servicemindedhed

Du er vores største værdi – tilfredse kunder er målet med vores arbejde, og det opnår vi med vores servicemindede tilgang til vores fag.

Mødestabilitet

Der er punktlighed på dagsordenen hos os. Du kan være sikker på, at vi møder op, når vi skal – og ellers fortæller vi dig det i god tid.

Bæredygtighed

Vores produkter, udstyr og tankegang er bæredygtig. Vi arbejder kun med miljøvenlige og allergivenlige produkter og gør rent med mikrofiber for at spare plastikforbruget.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt tilbud på erhvervsrengøring, så udfyld formularen med jeres virksomheds kontaktoplysninger, og vi vil kontakte jer snarest muligt.