PRIVATRENGØRING I ODENSE

Ved du ikke, hvordan du kommer af med de brændte rester på komfuret? Eller hvordan du får fugerne i badeværelset til at se ud som nye? By Wahl kender alle rengøringsfærdighederne, og der er ikke noget, vi hellere vil end at forvandle din bolig til et rent og indbydende hjem. Vi dækker hele Fyn og Trekantområdet fra vores base i Odense – og ønsker du en fast aftale, kører vi gerne rundt i hele landet.

 

Rengøring af lejligheder i Odense

Står du og skal fraflytte en lejlighed og ønsker at efterlade den i perfekt stand, så du imponerer din udlejer og højner chancen for at få depositummet retur? Vores rengøringsteam er trænet til at være opmærksom på de mindste detaljer og sikrer, at intet er overset. Vi har øje for det, som de fleste ikke har – og det sikrer dig et blankt lærred, når du fraflytter din lejlighed.

 

Et rent hjem giver overskud

Giv dit hjem den kærlighed, det fortjener. Du slipper for at bekymre dig om beskidte gulve, køkkener og badeværelser – vi sørger for hele pakken. Med By Wahl som dit foretrukne rengøringsteam får du grundig hovedrengøring, der får dit hjem til at stå som nyt.

 Privatrengøring i Odense

Erhvervsrengøring

 • Kontorer
 • Industrikøkkener
 • Skurvogne
 • Mandskabsvogne
 • Badefaciliteter
 • Fliser og klinker
 • Lejligheder
 • Legelande
 Privatrengøring i Odense

Privatrengøring

 • Alle overflader
 • Køkkener
 • Komfur
 • Fuger
 • Toiletter
 • Lejligheder

Ekspert rengøring du kan stole på

Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte. kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

erhvervsrengøring

Få arbejdspladsen til at stråle.

Vi går grundigt til værks, når badeværelser, køkkener, kontorer, skurvogne og mandskabsvogne skal stå skarpt.

Privatrengøring

Pålideligt og mødestabilt rengøringsfirma.

Få skinnende gulve, få fjernet snavset på komfuret og renset fliserne på badeværelset.

Fliserens

Fliserne skinner som nye.

Vi tilbyder landsdækkende fliserens til private og erhverv. Dine fliser og klinker står som nye, når vi har været i gang

Vores proces

STEP 01

Kontakt og afklaring

Når du har ringet og fortalt os om din opgave, kommer vi ud til dig og besigtiger opgaven. Det sikrer dig et skræddersyet og fair tilbud, så du kun skal betale for det, du får rengjort.

STEP 02

Tilbud m. tidshorisont

Du får i tilbuddet en plan for, hvornår vi gør rent på din arbejdsplads eller i dit hjem. Som udgangspunkt arbejder vi 7-17, men har du andre behov, så fortæl os om det.

STEP 03

Rengøring uden bemærkninger

Du vil ikke bemærke, at vi er i gang – vi laver vores arbejde og forstyrrer ikke dit. Det eneste, du bemærker, er, hvor rent områderne er bagefter.

By Wahl

4 grunde til, du skal vælge By Wahl

Øje for detaljer

Vi er yderst detaljeorienterede, og vi efterlader aldrig en plet – alle bakterier er væk, når vi har været på besøg.

Servicemindedhed

Du er vores største værdi – tilfredse kunder er målet med vores arbejde, og det opnår vi med vores servicemindede tilgang til vores fag.

Mødestabilitet

Der er punktlighed på dagsordenen hos os. Du kan være sikker på, at vi møder op, når vi skal – og ellers fortæller vi dig det i god tid.

Bæredygtighed

Vores produkter, udstyr og tankegang er bæredygtig. Vi arbejder kun med miljøvenlige og allergivenlige produkter og gør rent med mikrofiber for at spare plastikforbruget.

Få et uforpligtende tilbud

Skal du bruge et kompetent rengøringsfirma til at stå for rengøringen? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.